Verandering doorvoeren in organisaties is nooit gemakkelijk. Het optimaliseren van ondernemingsplannen en het verbeteren van de bedrijfsprocessen vergt tijd, energie en kennis. Er kan dan nood zijn aan onafhankelijk bedrijfsadvies.

Bedrijfsadvies - 123Onlineboekhouding

123Onlineboekhouding is uw partner voor bedrijfsadvies in Hengelo. Indien u er – net als veel andere ondernemers in deze regio – voor kiest om met ons te gaan samenwerken, dan onderzoeken wij u opties. Zo bekijken wij bijvoorbeeld of er op dit moment belangrijke kansen zijn die u misschien laat liggen.

Bedrijfsprocessen optimaliseren

Wilt u de bedrijfsprocessen optimaliseren? Dan kijken wij allereerst naar de structuur van uw organisatie. Alleen zo kunnen wij een effectief bedrijfsadvies voor uw opstellen. Denk bijvoorbeeld aan de kapitaal structuur van uw onderneming. Maar ook de staat van uw solvabiliteit, uw rentabiliteit en uw liquiditeitsbegroting. Heeft u bijvoorbeeld wel volledige zeggenschap over de onderneming? En hoe is het gesteld met uw leencapaciteit? Al deze zaken zijn van belang wanneer u bedrijfsprocessen wilt gaan optimaliseren. Ook als u startende ondernemer bent, helpen wij u graag. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ondersteunen bij het maken, toetsen en finetunen van uw ondernemingsplannen.

Financiële prognose als onderdeel van het bedrijfsadvies

In de loop der tijd zult u bepaalde management keuzes moeten maken. Deze kunnen grote (financiële) consequenties voor op de langere termijn hebben. Daarom kijken wij naar kwesties als: krijgt uw bedrijf te maken met groei of juist krimp? Neemt het aantal debiteuren toe en crediteuren af? Of is het juist andersom? Wij bieden u een solide financiële prognose. Hiermee kunt u weer weloverwogen beslissingen maken – nu en in de toekomst.

SWOT analyse

Om de strategische koers van de organisatie of instelling te bepalen of te verfijnen, voeren wij een nauwkeurige SWOT analyse voor u uit. Daarin nemen wij de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen binnen uw organisatie onder de loep. Wij werken deze uit tot een passend bedrijfskundig advies.

Tijdens de financiële prognose kijken wij of de kansen binnen uw onderneming rendabel zijn. Krijgt uw onderneming bijvoorbeeld de kans om een prachtig nieuw project binnen te halen en overweegt u om hiervoor extra personeel aan te nemen? Met 123Onlineboekhouding als uw financieel advies partner in Hengelo weet u of dit een goed moment is. U slaapt tenslotte een stuk beter met een goed overzicht heeft van de huidige kosten van uw personeel. Dankzij de financiële prognose weet u of dit wel het juiste moment is om uit te breiden. Het kan zijn dat het doorschuiven naar een volgend kwartaal misschien juist een verstandigere keuze is. Laten we daarom samen alle mogelijkheden doornemen.

Financieel en bedrijfsadvies

123Onlineboekhouding geeft u onafhankelijk financieel advies zodat u een volledig beeld heeft van de financiële status van uw onderneming. Tijdens onze bedrijfscoaching in Hengelo helpen wij u om uw toekomstmogelijkheden inzichtelijk te maken. Met dit inzicht wordt het een stuk makkelijker om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Belangrijke zaken zoals financiële prognoses, het doen van een financieringsaanvraag, ondersteuning bij het opstellen van een ondernemingsplan of het maken van een SWOT-analyse – voor bedrijfsadvies bent u bij ons aan het juiste adres.