123Onlineboekhouding.nl is jouw betrouwbare boekhouder in Twente!

De betrouwbare boekhouder in Hengelo

Natuurlijk zijn de financiën en administratie van je bedrijf erg belangrijk. Maar wil je er (te)veel tijd aan besteden? Vast niet. Daarom zijn wij er om je daarbij te helpen. 123Onlineboekhouding is een jonge onderneming die tien jaar ervaring heeft in de financiële wereld. Wij kunnen alle financiële en administratieve handelingen van jouw onderneming voor jou uitvoeren. Denk hierbij aan het boeken van facturen, het verwerken van belastingaangiftes en het opstellen van jaarverslagen. Dit levert jou heel veel tijd en dus ook rust op. Tijd is geld dus hiermee heb je de eerste winst al binnen! Wij hebben de kennis en ervaring, bieden de beste service en we helpen je graag. Als jij ons laat doen waar wij goed in zijn, dan krijg jij meer tijd om te doen waar jij goed in bent. Je zou verwachten dat aan zoveel kennis, ervaring en service een stevig prijskaartje hangt, gelukkig is dat niet zo. 123Onlineboekhouding is persoonlijk, transparant en is beslist niet duur.
Geen verrassingen, wel betrouwbaar. Daarom noemen wij onszelf de betrouwbare boekhouder.

Cursus boekhouden

Dat is niet nodig! Zie, je hebt je eerste kostenbesparing al binnen. Een cursus boekhouden kost al snel 200 euro en dan moet je het daarna nog steeds zelf doen. 123Onlineboekhouding verzorgt voor een betaalbare prijs je hele administratie. En we helpen je altijd vlot en vriendelijk als je er even niet uitkomt.

Wij staan voor je klaar!

Boekhouders hebben vaak te maken met een hardnekkige reputatie: ze zijn duur. Nou, daar kunnen wij kort over zijn: 123Onlineboekhouding is niet duur. We zijn wel ontzettend goed, dat durven we wel te beweren. Trouwens: een goede boekhouder verdient zichzelf terug!

Administratiekantoor in Hengelo (en omstreken)

Hoe klein of groot je onderneming ook is, je hebt altijd te maken met administratie, rekeningen, belasting, facturen en dergelijke. Niet iedereen bezit de juiste kennis en ervaring om die zaken goed te regelen. En dat hoeft ook niet want daar zijn wij voor! Kom gerust eens langs op ons administratiekantoor in Hengelo. Dan weet je met wie je te maken hebt en we maken graag kennis. Een afspraak maken is zo gebeurd. Onze persoonlijke aanpak is wat 123Onlineboekhouding zo bijzonder maakt.

De boekhouding laten doen

123Onlineboekhouding is jouw persoonlijke en betrouwbare boekhouder!Wij kunnen heel veel voor je doen: het boeken en verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, het verwerken van liquide middelen en het afhandelen van belastingaangiftes is voor ons dagelijkse kost. De bankafschriften laten we, via een automatische koppeling, inlezen door jouw bank of door MT940 (Een MT940-bestand is een digitaal overzicht van je transactiegegevens op je zakelijke rekening). Hierdoor heb je, naast het toesturen van bonnetjes en/of facturen, geen omkijken naar jouw administratie. Een efficiënte manier van werken die door onze klanten als erg prettig wordt ervaren. En, net als jij, houden we niet van moeilijk doen. Vind je bepaalde zaken wel moeilijk, 123Onlineboekhouding legt alles geduldig aan je uit.

Begeleiding binnen je bedrijf

Naast de boekhouding en de administratie kunnen we je ook helpen met het coachen van je onderneming. Vooral als je net begint kan dit stukje begeleiding binnen je bedrijf erg handig zijn. Door een flinke portie aan kennis op fiscaal, financieel en bedrijfskundig gebied geven wij je financieel advies op maat. Iedereen is anders, dus de manier van begeleiding is ook voor iedereen anders. Wij begeleiden je op een manier die bij je past. Wij zorgen ervoor dat jouw administratie up-to-date is, en jij kan die op elk moment online raadplegen. En als je wilt nemen wij samen de cijfers met je door en leggen wij concreet uit wat die cijfers voor je betekenen. Want persoonlijk contact vinden we erg belangrijk.

Financiële administratie uitbesteden

Naast de gebruikelijke administratie kun je ook de debiteuren-, crediteuren– en salarisadministratie uitbesteden aan ons. Kortom, je hele financiële administratie. Ben je veel tijd kwijt aan het opvolgen van openstaande factureren, of wil je weten wat er komt kijken bij het aannemen van personeel? 123Onlineboekhouding verzorgt het totaalpakket. Dit totaalpakket houdt alles voor jou overzichtelijk. 1 adres, 1 aanspreekpunt, 1 contactpersoon. Ook dat maakt 123Onlineboekhouding zo bijzonder.

Waarom kiezen voor 123Onlineboekhouding?

123Onlineboekhouding is jouw persoonlijke en betrouwbare boekhouder!Niet iedere boekhouder is een betrouwbare boekhouder. De essentie van 123Onlineboekhouding wordt gelegd op automatisering, efficiëntie, coaching en het opstellen van fiscale prognoses. Dat doen andere boekhouders natuurlijk ook. Maar wat 123Onlineboekhouding echter uniek maakt, is de persoonlijke aanpak en de directe betrokkenheid met de klant. Wij zijn de betrouwbare boekhouder in Hengelo die jou graag helpt.

123Onlineboekhouding onderscheidt zich door de volgende vier aspecten:

  • 1 totaalpakket. 123Onlineboekhouding levert 1 totaalpakket. We houden daarbij rekening met de achtergrond van het bedrijf en de ontwikkelingen binnen jouw organisatie. En natuurlijk houden we rekening met jouw wensen.
  • 1 contactpersoon. Je wordt niet iedere keer doorverwezen naar iemand anders. Jouw contactpersoon heeft bovendien een rol als coach en adviseur. Onze klanten komen uit allerlei verschillende bedrijfstakken. Daardoor zijn wij in het bezit van veel kennis en ervaring in bijna alle branches en vinden wij vrijwel altijd passend advies.
  • Persoonlijk. Door middel van een persoonlijk gesprek worden de behaalde resultaten van jouw onderneming uitgebreid besproken. Op welk gebied kun je kosten besparen en waar valt misschien winst te behalen?
  • Het draait om jou. Wat jij graag wil of waar je naar op zoek bent vinden wij erg belangrijk. Dus luisteren we goed naar je. Bij elk financieel en administratief vraagstuk kijken wij samen met jou naar de ideale oplossing. Van adviezen bij het leasen van een auto, en de bijhorende verplichtingen, tot het samenstellen van een bedrijfsstructuur die het beste bij jou past!

Je hebt nu gelezen wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Wij worden graag jouw betrouwbare boekhouder. Wil je meer weten of heb je vragen? Zoek gerust contact met ons. Je mag ons bellen, Whatsappen, e-mailen of je kunt een afspraak maken om langs te komen op ons kantoor. Dat kan allemaal vanaf deze pagina: de contactpagina.