Wat is E-Boekhouden?

E-Boekhouden is een online boekhoudprogramma voor ondernemingen. Met E-Boekhouden kun je aan alle administratieve werkzaamheden en verplichtingen van een ondernemer voldoen. Je hebt inzicht in je financiën en je kan je boekhouder op afstand met mee laten kijken. Zodra je een account hebt kun je via de website van E-Boekhouden naar jouw administratie.

E-Boekhouden bij 123Onlineboekhouding, hoe werkt het?

123Onlineboekhouding maakt gebruik van E-Boekhouden.
Zodra je gebruik maakt van één van onze pakketten wordt jou een account toegewezen op E-boekhouden. Op het moment van toewijzen kun je facturen boeken, facturen opstellen, kas/bank boek boeken enzovoort. Daarnaast krijg je zelf inzicht in de cijfers en winst van jouw onderneming. Je kunt er voor kiezen om het invoer werk uit te besteden aan ons, maar je mag dit ook zelf doen, het invoerwerk wordt dan door ons gecontroleerd.

Zodra je een account op E-Boekhouden hebt wordt de administratie door ons ingericht. Had je al eerder een onderneming en een administratie, dan zetten wij dit over naar E-boekouden. Om je zo goed mogelijk kennis te laten maken met E-boekhouden zullen wij jou, zodra je gebruik maakt van onze diensten, in het systeem wegwijs maken. Voor vragen over het boekhoudprogramma kun je altijd contact met ons opnemen.