Financieel zit in ons DNA e-boekhouden

Wat is e-Boekhouden?

e-Boekhouden is een online boekhoudprogramma. Ideaal en gebruiksvriendelijk voor ZZP’ers en kleine ondernemingen. Voer jij je administratie op een juiste manier, dan voldoe je aan je administratieve verplichtingen, de bewaarplicht, en kun je eenvoudig de verplichte aangiften doen! Daarnaast biedt e-Boekhouden inzicht in je financiën via financiële overzichten die je op ieder moment (als je internetverbinding hebt) kunt raadplegen.

e-Boekhouden bij 123Onlineboekhouding, hoe werkt het?

E-boekhouden123Onlineboekhouding heeft een accountantsomgeving in e-Boekhouden. 
Hoewel e-Boekhouden een gebruiksvriendelijk systeem is, blijft boekhouden een complexe bezigheid. Niet gek dat je dit liever uit wil besteden. Als accountant kunnen we, afhankelijk van jouw wensen, een nieuwe administratie aanmaken en dit voor je inrichten. Heb je al een administratie? Dan kunnen we de administratie van je huidige account voortzetten, in dat geval kun je de administratie eenvoudig koppelen aan onze accountantsomgeving. In beide gevallen wordt de facturatie voor de softwarekosten (dus voor e-Boekhouden) aan ons aan ons overgedragen. In plaats daarvan betaal je, via onze pakketten voor onze diensten. 
 
Heb je vragen over de boekhouding, of ben je op zoek naar advies? Dan kan dat natuurlijk ook! Neem contact met ons op, dan vertellen wij hoe je jouw administratie eenvoudig kunt koppelen voor inzage.

123Onlineboekhouding biedt verschillende diensten aan, we hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.