Wij zijn aangesloten bij NOAB

(Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

Wat is NOAB?

NoabNOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) is een branchevereniging met 1000 aangesloten kantoren. Gezamenlijk verzorgen zij dienstverlening aan 175.000 ondernemers in het MKB-segment. Dit bevordert de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden door het genereren van efficiency en krachtbundeling.

Om lid te worden van NOAB moet een administratie- of belastingadvieskantoor aan een aantal strenge eisen voldoen. Een kantoor met een NOAB-certificatie garandeert kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Wat zijn de voordelen?

Om in aanmerking te komen voor een certificatie word je getoetst door een onafhankelijke partij. Het NOAB-keurmerk wordt hierdoor erkend door banken, de Belastingdienst en de overheid. Kantoren die aangesloten zijn bij NOAB spreken de taal van MKB’ers en ZZP’ers: ze begrijpen je.
De bereidheid om krediet aan te vragen bij banken zal groter zijn, aangezien leden met dit keurmerk door hen erkend zijn. Daarnaast hebben leden toegang tot grote kennisbanken, modellen en overeenkomsten waardoor zij klanten van een bredere dienstverlening kunnen voorzien. NOAB leden worden up-to-date gehouden over de laatste fiscale ontwikkelingen, ontwikkelingen die voor onze klanten van toepassing zijn worden direct medegedeeld.

Meer informatie kun je vinden op de website van NOAB: https://www.noabkeurmerk.nl/

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Je kunt ons makkelijk bereiken via onze contactpagina.