123onlineboekhouding geeft je het beste financieel advies!

Voor onafhankelijk financieel advies gaat je naar 123Onlineboekhouding. Onze adviseurs staan dag in, dag uit, voor je klaar en bieden advies aan zowel bedrijven als particulieren.

Financieel advies Hengelo

123Onlineboekhouding is jouw adviseur in de regio Hengelo. Wij geven je inzicht in jouw financiën door je van financiële prognoses te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een liquiditeitsbegroting of een baten en lastenprognose. Naast het vaststellen van de huidige stand van zaken werpen wij met deze prognoses, samen met jou, een blik op de toekomst.

financieel adviesBesteed je jouw financiële werkzaamheden liever uit, denk hierbij aan het debiteuren en/of crediteurenbeheer, dan kan dat natuurlijk ook. Na overname zorgen wij voor een overzichtelijke administratie en ben je up-to-date. Wij voorzien je van overzichten met openstaande posten. Wij houden rekening met de liquiditeit van jouw bedrijf komen met een passend betaaladvies. Draag je de debiteurenadministratie aan ons over, dan verzorgen wij ook het versturen van herinneringen en aanmaningen.

Liquiditeitsprognose

Ons financieel advies bestaat onder andere uit een liquiditeitsprognose. Een liquiditeitsprognose geeft inzicht in alle ingaande en uitgaande geldstromen. Heb je zicht op jouw liquiditeit, dan is dit een belangrijke input voor jouw ambitieuze plannen in de toekomst. Zijn jouw plannen haalbaar, moet er meer vermogen aangetrokken worden of kunnen projecten wellicht naar voren (of naar achter) geschoven worden? Met een liquiditeitsprognose en het juiste advies kun je een weloverwogen beslissingen maken.

Daarnaast helpen wij je met financieringsaanvragen, jouw ondernemingsplan en jouw organisatiemanagement. 123Onlineboekhouding is een totale dienstverlener. Dankzij onze vakkennis en ons grote netwerk kunnen wij je naast de gebruikelijke werkzaamheden ook op een groot vlak van advies voorzien.

Wij bieden hulp bij de volgende zaken:

  • Fiscaal advies
  • Financiële prognoses
  • Financieringsaanvragen
  • Ondernemingsplan
  • Organisatiemanagement

123Onlineboekhouding is jouw partner in Hengelo en omstreken voor deskundig financieel advies!

Meer weten? Zoek gerust contact met ons. Natuurlijk mag je ook op kantoor langskomen om met een kopje koffie erbij al je vragen te kunnen stellen. Je kunt hier een afspraak maken: afspraak maken