Hulp bij schulden in Twente? 123Onlineboekhouding staat voor je klaar!

Hulp bij schuldbemiddeling

Heb je een schuldbemiddelaar nodig in de regio Hengelo? Wij helpen je graag je financiën weer op orde te krijgen. 123Onlineboekhouding is gespecialiseerd in schuldhulpverlening voor zzp’ers, eenmanszaken en het MKB.

Financieel zit in ons DNA schuldbemiddeling

Wanneer je grip op jouw geld kwijtraakt en de schulden oplopen is het verstandig om hulp in te schakelen. 123Onlineboekhouding is jouw schuldbemiddelaar in Twente en werkt samen met je aan een plan om weer schuldvrij door het leven te gaan. Schroom niet om hulp in te schakelen. Hulp bij schulden vragen kan een hele stap zijn. Je hoeft je echter nergens voor te schamen. Iedereen kan tenslotte een verkeerde financiële keuze maken, een ongeschikte lening aangaan of het overzicht kwijt raken. Wij helpen je om weer overzicht te krijgen en komen met een passend plan van aanpak.

Schuldhulpsanering

Een schuldhulpverlener brengt jouw inkomsten en uitgaven in kaart, komt met een aflossingsplan en beheert vanaf dat moment jouw financiën. Het is heel begrijpelijk dat je het beheer van jouw financiën niet uit handen wilt geven. Je zou het liefst alles zelf op kunnen lossen. Toch is dit heel belangrijk en is het overdragen van jouw financiën de beste en snelste oplossing om van je schulden af te komen. Afhankelijk van de omvang van de schulden en het inkomen duurt het traject één tot drie jaar. Wacht dus niet te lang om hulp in te roepen. Als de schulden ondertussen oplopen dan duurt het steeds langer voordat je schuldenvrij bent. Niks doen lost ook niks op. Wij helpen je graag en gaan heel serieus met jouw situatie om.

Advies en hulp bij schulden

Naast schuldbemiddeling geven wij advies en bieden wij mensen met veel schulden hulp. Welke schuldeisers hebben prioriteit, zijn er (onnodige) kosten waarop je kunt bezuinigen of misschien heb je gewoon hulp nodig je financiën overzichtelijk te organiseren, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.  Samen werken wij aan een oplossing! Wil je geld overhouden? 123Onlineboekhouding kent manieren om geld over te houden waar je zelf vast nog niet aan gedacht hebt. Wij hebben veel ervaring in boekhouden, coaching op het gebied van financiën en bedrijfsvoering en is jouw specialist op het gebied van al jouw fiscale vraagstukken. Voor schuldhulpbemiddeling ben je om die reden bij 123Onlineboekhouding in goede handen.

Heb je vragen of onzekerheden over jouw financiële situatie? Bel ons gerust op of maak een afspraak, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.