Hier vind je de (administratie) programma’s waar 123Onlineboekhouding gebruik van maakt.
Ben je een klant van ons, dan zul je van de voordelen die deze programma’s met zich meebrengen ervaren. En klanten mogen ons altijd vragen stellen over 1 van deze programma’s. We helpen je graag op weg! Zoek dus vooral even contact met ons als je vragen hebt.

Door op de programma’s te klikken vind je een korte toelichting van het programma en in hoeverre jij hier als klant mee te maken krijgt.

e-Boekhouden

E-Boekhouden is een online boekhoudprogramma voor ondernemingen. Met e-Boekhouden kun je aan alle administratieve werkzaamheden en verplichtingen van een ondernemer voldoen. Je hebt inzicht in je financiën en je kan je boekhouder op afstand mee laten kijken. Zodra je een account hebt kun je via de website van e-Boekhouden naar jouw administratie.

Wil je weten wat dit voor jou als klant betekent? Lees dan snel verder!

Meer informatie
Financieel zit in ons DNA Programma's
Financieel zit in ons DNA Programma's

Moneybird

Moneybird is een online boekhoudplatform dat is ontworpen om ondernemingen te helpen bij het beheren van hun financiën. Het stelt gebruikers in staat om facturen te maken, inkomsten en uitgaven bij te houden, banktransacties te importeren, betalingen te registreren en belastingaangiften voor te bereiden, waardoor het hele boekhoudproces eenvoudiger en efficiënter wordt.

Wil je weten wat dit voor jou als klant betekent? Lees dan snel verder!

Meer informatie

Noab

NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) is een branchevereniging met 1000 aangesloten kantoren. Gezamenlijk verzorgen zij dienstverlening aan 175.000 ondernemers in het MKB-segment. NOAB bevordert de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden door het genereren van efficiency en krachtbundeling.
Om lid te worden van NOAB moet een administratie- of belastingadvieskantoor aan een aantal strenge eisen voldoen. Een kantoor met een NOAB-certificatie garandeert kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Wil je weten wat dit voor jou als klant betekent? Lees dan snel verder!

Meer informatie
NOAB-keurmerk
Financieel zit in ons DNA Programma's

Customer Diligence

Om te kunnen voldoen aan de Wwft (wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) maakt 123Onlineboekhouding gebruik van Customer Diligence.

Met dit software pakket kunnen wij potentiële klanten screenen, op het moment dat wij een klant uitnodigen voor een gesprek worden persoonlijke gegevens uitgewisseld. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het voeren van een administratie maar gebruiken wij tevens voor deze software.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten wat dit voor jou als klant betekent? Lees dan snel verder!

Meer informatie

Kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn?

Naast het bijhouden van jouw boekhouding, kun je bij ons ook terecht voor overige financiële en niet financiële zaken.

Hierbij kun je denken aan:

  • Budgetbeheer
  • Uitbestedingen
  • Bezwaarschriften
  • Betalingsproblemen
  • Grafisch ontwerp (logo’s / huisstijl)
  • Overige diensten