Hier vind je de programma’s waarvan 123Onlineboekhouding gebruik maakt.
Ben je een klant van ons, dan zal je van de voordelen die deze programma’s met zich mee brengen ervaren.

Door op de programma’s te klikken vind je een korte toelichting van het programma en in hoeverre jij hier als klant mee te maken krijgt.

E-Boekhouden

E-Boekhouden is een online boekhoudprogramma voor ondernemingen. Met E-Boekhouden kun je aan alle administratieve werkzaamheden en verplichtingen van een ondernemer voldoen. Je hebt inzicht in je financiën en je kan je boekhouder op afstand met mee laten kijken. Zodra je een account hebt kun je via de website van E-Boekhouden naar jouw administratie.

Wil je weten wat dit voor jou als klant betekent? Lees dan snel verder!

Meer informatie

Noab

NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) is een branchevereniging met 1000 aangesloten kantoren. Gezamenlijk verzorgen zij dienstverlening aan 175.000 ondernemers in het MKB-segment. NOAB bevordert de kwaliteit van de dienstverlening van haar leden door het genereren van efficiency en krachtbundeling.
Om lid te worden van NOAB moet een administratie- of belastingadvieskantoor aan een aantal strenge eisen voldoen. Een kantoor met een NOAB-certificatie garandeert kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Wil je weten wat dit voor jou als klant betekent? Lees dan snel verder!

Meer informatie

WordPress

De website van 123Onlineboekhouding is gebouwd met WordPress.
WordPress is een systeem waarmee je een website, blog of een webshop kunt beheren. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, er is niet veel technische kennis nodig om van het programma gebruik te maken. Omdat dit programma relatief gemakkelijk te gebruiken is, wordt hier door circa 30 procent van het gehele internet, gebruik van gemaakt.

Meer informatie

Customer Diligence

Om te kunnen voldoen aan de Wwft (wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) maakt 123Onlineboekhouding gebruik van Customer Diligence.

Met dit software pakket kunnen wij potentiële klanten screenen, op het moment dat wij een klant uitnodigen voor een gesprek worden persoonlijke gegevens uitgewisseld. Deze gegevens zijn noodzakelijk voor het voeren van een administratie maar gebruiken wij tevens voor deze software.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten wat dit voor jou als klant betekent? Lees dan snel verder!

Meer informatie

Kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn?

Naast het bijhouden van uw boekhouding, kunt u bij ons ook terecht voor overige financiële en niet financiële zaken.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Budgetbeheer
  • Uitbestedingen
  • Bezwaarschriften
  • Betalingsproblemen
  • Grafisch ontwerp (logo’s / websites)
  • Overige diensten