Voor onafhankelijk financieel advies kunt u het best terecht bij 123Onlineboekhouding in Hengelo. Onze financieel adviseur helpt u, of het bedrijf, graag om financieel gezond te blijven. Wij geven dus niet alleen advies aan bedrijven, maar ook nemen wij de tijd voor financieel advies voor particulieren. Wij stellen liquiditeitsprognoses en/of baten en lastenprognoses op, zodat u op de hoogte bent van de financiële staat van uw onderneming.

onafhankelijk financieel adviesWenst u daarnaast ondersteuning te willen hebben met het beheren van uw debiteuren of crediteuren? Wij ontnemen uw zorgen volledig hierbij! Wij houden u op de hoogte van de nieuwste regels en geven u overzichten van rentepercentages, investeringen en kansen.

Dit helpt u bij het maken van de juiste beslissingen. Meest levensbelang voor de financiële gezondheid van een onderneming is de aanwezigheid van goed financieel advies. 123Onlineboekhouding is niet alleen maar een boekhouder of administrateur, dankzij ons grote netwerk kunnen wij als uw financieel adviseur altijd uitstekend advies geven over de meest belanghebbende zaken.

We kunnen u ondersteunen met de volgende zaken:

  • Fiscaal advies
  • Financiële prognoses
  • Financieringsaanvragen
  • Ondernemingsplan
  • Organisatiemanagement

Voor deskundig advies voor uw financieringsaanvraag helpen wij u graag, 123Onlineboekhouding verzorgt namelijk het beste financieel advies in Hengelo!