Startersadvies. 123onlineboekhouding helpt je op weg!

Ben je begonnen met een onderneming of ben je van plan om er een te starten? In de startfase zijn veel dingen die geregeld moeten worden, logisch dat je veel ondernemingsvragen hebt. Bij 123Onlineboekhouding krijg je startersadvies op maat. Van inschrijvingen bij de KVK, het openen van een zakelijke bankrekening, tot het werven van klanten. 123Onlineboekhouding biedt hierin ondersteuning en geeft jou een zet in de goede richting!

starters advies

Startersadvies bij het starten van een bedrijf

Een bedrijf starten begint bij een goed plan. Je doet er verstandig aan om te beginnen met een ondernemingsplan. In een ondernemingsplan motiveer je het idee van jouw onderneming en hoe je dit idee tot uitvoering brengt. Daarnaast is het voeren van een administratie verplicht. Is jouw administratie op orde, dan kun je wellicht beroep doen op aftrekposten zoals de zelfstandigenaftrek en de startersaftrek.

Kortom, 123Onlineboekhouding ondersteunt je in de startfase door al jouw ondernemingsvragen te beantwoorden en bij het opstellen van een ondernemingsplan.

Wij bieden hulp bij de volgende ondernemingsvragen:

  • Welke ondernemingsvorm is geschikt voor u?
  • Welke (voordelige) fiscale regelingen zijn bij je van toepassing?
  • Wat zijn de mogelijkheden om vreemd vermogen aan te trekken? (leningen aanvragen)
  • Zaken doen in het buitenland, hoe werkt het?
  • Belasting aangifte doen, hoe werkt het?
  • Wat zijn de vereisten van een administratie?

Persoonlijk advies

Een mailtje sturen of even bellen voor advies is natuurlijk vrij eenvoudig. Voor advies kun je bij ons gratis terecht. Vaak is het nog gemakkelijker om elkaar even te zien. We ontmoeten je graag en de koffie staat klaar. Op onze contactpagina vind je verschillende manieren om contact met ons te leggen.

Starterscafé

Vanaf 2022 organiseert 123Onlineboekhouding het starterscafé, het starterscafé is er op gericht startende ondernemers te begeleiden in de startfase. Ook dankzij interessante sprekers zorgen wij ervoor dat je in één avond voorzien wordt van de juiste kennis om een bedrijf te runnen!

Wil je jouw administratie aan 123Onlineboekhouding uitbesteden? Bekijk ons starterspakket en neem contact met ons op!