Financieel zit in ons DNA bedrijfscoach

Elke ondernemer heeft baat bij een bedrijfscoach. Of je nu startersadvies nodig hebt of fiscaal advies, een financieel coach is voor veel doelen inzetbaar. Goede bedrijfscoaching helpt je jouw onderneming door middel van onderzoek en begeleiding te laten groeien en succesvoller te maken. Bij 123Onlineboekhouding vind je alles wat je van een boekhouder en financieel adviseur mag verwachten. Voor het meest complete financieel advies van een bedrijfscoach in Hengelo, kun je bij ons terecht.

Bedrijfscoaches kunnen je onder andere helpen met:

  • Onderzoeken waar je bedrijf verder kan groeien
  • Begeleiding door een mentor op een bepaald bedrijfsonderdeel
  • Goede voorbereiding op eventuele bedrijfsrisico’s
  • Het uitzetten van een sterke strategie

Bedrijfscoaching

bedrijfscoaching - 123OnlineboekhoudingBoekhouding en bedrijfscoaching – op het eerste gezicht lijken deze twee vakgebieden ver uit elkaar te liggen. Toch zijn er veel raakvlakken. Een coach is iemand die door middel van begeleiding mensen en ondernemingen in positieve zin kan veranderen.

Een boekhouder houdt zich bezig met cijfers, winst en omzet, maar ook hoe de juiste wegen bewandeld moeten worden om het beste uit een onderneming te halen. Want een gezonde onderneming heeft alles administratief op orde. Met hulp in de vorm van advies en bedrijfscoaching leer je niet alleen hoe de praktische zaken geregeld moeten worden. Vooral als je met je onderneming net begonnen bent is coaching heel zinvol. Een bedrijfscoach helpt je inzicht te krijgen in belangrijke, financiële, facetten van je onderneming.

Boekhoudkundige hulp

Veel ondernemers starten hun bedrijf met gedrevenheid en een duidelijke visie. Ze zien kansen in de markt en proberen zo goed mogelijk hun product of idee in diezelfde markt neer te zetten. Aan enthousiasme geen gebrek.

Na verloop van tijd kan het je overkomen dat alles niet meer zo lekker loopt als in het begin. Dit komt vaak door de enorme hoeveelheid regels en de constante financiële druk die je ervaart. Voor dit soort zaken zoek je advies, maar je weet niet precies wie je kunt vertrouwen als sparringpartner. Toch zijn het zaken waar iedere ondernemer mee te maken krijgt. 123Onlineboekhouding biedt je daarom gepaste bedrijfscoaching. Wij worden jouw sparringpartner voor dit soort zaken. Met onze expertise bieden wij een helpende hand aan zowel startende als doorgewinterde ondernemers. Of je nou ondersteuning nodig hebt of onafhankelijk financieel advies.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en kijk op welke onderdelen wij jou en jouw organisatie kunnen ondersteunen. Door middel van bedrijfscoaching kunnen wij ervoor zorgen dat alles in jouw onderneming soepel verloopt. We leggen alles duidelijk uit, net zo lang tot je precies begrijpt waar de knel- en aandachtspunten liggen.

Heb je specifiek hulp nodig met boekhouden? Lees dan verder over ons boekhoudkundig advies. Voor advies over andere zaken binnen jouw bedrijf, kun je terecht bij onze pagina over bedrijfsadvies.