Indien u overweegt een bedrijf te starten, dan zijn er vast veel ondernemingsvragen die er op u afkomen. Naast het inschrijven bij de kvk, is er nog een aantal zaken die uw aandacht behoeft.

Bezwaartermijn definitieve aanslag regelmatig overschreden

Vooral voor een start up is het raadzaam om meteen met een goede boekhouding te starten. 123Onlineboekhouding kan u helpen met het beantwoorden van de volgende ondernemersvragen:

  • welke ondernemingsvorm past het beste bij u
  • van welke (voordelige) fiscale regelingen kunt u gebruik maken
  • wat zijn de mogelijkheden om (vreemd) kapitaal aan te trekken
  • welke regelingen zijn van toepassing rondom de Brexit
  • hoe doet u uw btw aangifte
  • aan welke administratie moet een starter voldoen

123Onlineboekhouding werkt niet alleen via de mail of website. U kunt ook bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Elkaar even zien en zaken persoonlijk kunnen toelichten, heeft zowel een toegevoegde waarde voor u als voor ons. U bent dan ook van harte welkom om een afspraak te maken met één van onze financiële adviseurs.

Stel ons al uw vragen die u als startende ondernemer te binnen schieten met betrekking tot uw administratie en boekhouding. 123Onlineboekhouding verzorgt al jarenlang belastingzaken, voor zowel eenmanszaken als het MKB in Twente. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Stel al uw vragen bij een van onze adviseurs en leer alles wat er te weten valt over het starten van uw eigen onderneming!