Administratieve werkzaamheden rondom uw personeel zijn energie- en tijdrovend. Het schrikt ondernemers vaak af. Dat is begrijpelijk. Juist daarom is elke ondernemer gebaat bij professioneel salarisadvies. 

salaris advies

Er komt ontzettend veel kijken bij het hebben van een onderneming met personeel. Het is een proces wat tot in de details geregeld moet worden. Je houdt je bezig met het opstellen van de arbeidsovereenkomsten, het pensioenfonds, het aanmaken van de loonstroken en jaaropgave, en ga zo maar door. Daarnaast dient u rekening te houden met de huidige wetgeving en andere veranderingen. Daarmee wordt de administratie niet alleen een tijdrovende taak, maar het vraagt ook een enorme investering in het opdoen van de juiste kennis.

Salarisadvies van A tot Z

Gelukkig hoeft u met 123Onlineboekhouding niet alles meer zelf te doen. Wij zijn hét boekhoudkantoor uit Hengelo die u kan ondersteunen met alle administratieve handelingen rondom uw personeel. Wij bieden salarisadvies van A tot Z, en kunnen ondernemers daarmee van een hoop zorgen ontzien. Bijvoorbeeld:

  • het opstellen van een duidelijke arbeidsovereenkomst
  • inzicht geven in een marktconform salarisadvies
  • het maken en versturen van loonstroken
  • het opmaken van de jaaropgaves
  • verzorgen van pensioen
  • inzicht geven in de kosten personeel
  • adviseren bij ontslag personeel

Hulp kosten personeel

Tijdens het salarisadvies houden wij altijd rekening met de huidige wetgeving rondom de kosten van personeel. De inkomens, pensioen, en ontslag wetgeving verandert namelijk constant. Vooral zaken rondom het ontslag, van zowel personeel als zzp-ers, of bijvoorbeeld contractbreuk met zzp-ers, kunnen lastige zaken zijn om grip op te krijgen. Toch heeft u deze informatie hard nodig. Bijvoorbeeld tijdens de arbeidsovereenkomst opstellen en de eindafrekening. U zult hierbij aan alle wettelijke verplichtingen die op dat moment gelden moeten voldoen. Ondernemers zien daardoor vaak door de bomen het bos niet meer.

Het is dan ook heel fijn om allround salarisadvies te krijgen. Wij kunnen deze taken gedeeltelijk of volledig van u overnemen.  Dan heeft u tenminste weer tijd over om te doen waar uw hart ligt: ondernemen!