Administratieve werkzaamheden rondom uw personeel zijn energie- en tijdrovend. Het schrikt ondernemers vaak af. Dat is begrijpelijk. Juist daarom is elke ondernemer gebaat bij professioneel salarisadvies. 

salaris advies

Het voeren van een salarisadministratie is bij een BV verplicht. Op het moment dat u als eenmanszaak of VOF personeel in dienst neemt bent u ook verplicht een salarisadministratie te voeren.

Bij het voeren van een salarisadministratie van een onderneming met personeel komt erg veel kijken. Het is een proces wat tot in de details geregeld moet worden. U houdt zich bezig met het opstellen van de arbeidsovereenkomsten, het pensioenfonds, het aanmaken van de loonstroken, de jaaropgave en ga zo maar door.

Natuurlijk veranderd de regelgeving rondom de salarisadministratie voortdurend. Alles bij elkaar maakt het deze administratie niet alleen tijdrovend, het vergt ook een enorme investering in het opdoen van de juiste kennis.

Salarisadvies van A tot Z

Gelukkig biedt 123Onlineboekhouding hier de uitkomst. Ons kantoor, gevestigd in Hengelo, kan ondersteuning bieden in alle administratieve handelingen rondom het personeelsproces. Wij bieden advies op dit vakgebied van A tot Z om de zorgen van ondernemers te verlichten.
U kunt bij ons terecht voor:

  • Het opstellen van een duidelijke arbeidsovereenkomst
  • Inzicht geven in een marktconform salarisadvies
  • Het maken en versturen van loonstroken
  • Het opmaken van de jaaropgaves
  • Verzorgen van pensioen
  • Inzicht geven in de personeelskosten
  • Afwikkeling en advies bij ontslag

Mijn Loondossier

Bij 123Onlineboekhouding krijgt u als ondernemer en uw werknemers toegang tot “Mijn Loondossier”. Hierin worden alle relevante documentaties geplaatst, denk aan loonstrookjes, jaaropgaves en aangiftes voor de loonheffing. De werknemers krijgen toegang tot hun eigen dossier, de werkgever krijgt inzicht in alle dossiers. Op het moment dat wij een bestand hebben geüpload, of als er iets is gewijzigd, krijgt u een melding via uw mail.

Het is erg fijn om allround salarisadvies te krijgen. Bij 123Onlineboekhouding kunt u de salarisadministratie ook gedeeltelijk aan ons overdragen. U wordt door ons op maatwerk bediend zodat u weer tijd heeft om te doen waar uw hart ligt: ondernemen!