Elke ondernemer kan zo nu en dan gebaat zijn bij coaching. Of u nu startersadvies nodig heeft of fiscaal advies. Goede bedrijfscoaching helpt u uw onderneming tegen het licht te houden om weer tot een succesvol business model te komen. Bij 123Onlineboekhouding vindt u alle kennis onder één dak. Voor het meest complete financieel advies en coaching in Hengelo, kunt u bij ons terecht.

coaching

Bedrijfscoaches kunnen u onder andere helpen met:

  • onderzoeken waar u verder kunt groeien
  • u zoekt een mentor op een bepaald bedrijfsonderdeel
  • u wilt beter voorbereid zijn op eventuele bedrijfsrisico’s
  • uitzetten van juiste strategie

 

Boekhouding coaching

Boekhouding en coaching. Op het eerste gezicht lijken deze twee vakgebieden ver uit elkaar te liggen. Toch zijn er vele raakvlakken. Een coach is iemand die in de vorm van begeleiding erop gericht is om mensen, of ondernemingen, in positieve zin te veranderen.

Een boekhouder houdt zich bezig met cijfers, winst en omzet, maar ook hoe de juiste wegen bewandelt moeten worden om fiscaal het beste uit een onderneming te halen. Want een gezonde onderneming heeft administratief alles op orde. Met boekhouding hulp in de vorm van boekhouding coaching, leert u niet alleen hoe de praktische zaken geregeld moeten worden. Je leert juist ook hoe de boekhouder ingezet kan worden als bedrijfsadviseur. Boekhouding coaching biedt inzichten in hoe investeringen gemaakt kunnen worden, wat de fiscale risico’s zijn en hoe er meer omzet behaalt kan worden.

Hulp boekhouder

Veel ondernemers starten hun bedrijf met een passie. Zij hebben een bepaalde oplossing gevonden waar veel anderen (bedrijven of particulieren) graag geld voorover zouden hebben om het te kunnen kopen of gebruiken.

Als doorwinterde ondernemer kent u het vast wel: het enthousiasme neemt af. Dit komt vaak door de enorme hoeveelheid regels en de constante financiële druk die je ervaart. Voor dit soort zaken zoek je advies, maar je weet niet precies wie je kunt vertrouwen als sparringpartner. Toch zijn het zaken waar iedere ondernemer mee te maken krijgt. 123Onlineboekhouding biedt u daarom gepaste boekhouding coaching. Wij worden uw sparringpartner voor dit soort zaken. Met onze expertise bieden wij een helpende hand aan zowel startende als doorgewinterde ondernemers. Of u nou boekhouding hulp nodig heeft of onafhankelijk financieel advies.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en kijk op welke verschillende onderdelen wij u en uw organisatie kunnen ondersteunen. Met onze coaching, kunnen wij ervoor zorgen dat alles in uw onderneming soepel verloopt, zonder dat het u al teveel moeite meer kost.