123Online

123Onlineboekhouding is jouw specialist in financiën en belastingen. Wij streven ernaar alles op dit gebied uit jouw handen te nemen. Zodat je kunt doen waar je goed in bent, namelijk: ondernemen.

Welkom

Wie zijn wij?

Online boekhouding in jouw regio! 123Onlineboekhouding is een boekhoudkantoor met vakmanschap en deskundigheid in het vakgebied. Wij verwerken jouw administratie, verzorgen fiscale aangiften en geven bedrijfskundig advies. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan en sta jij, als klant, altijd centraal.
Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk!

Waarom 123Onlineboekhouding

Betaalbaar, transparant, persoonlijk en efficiënt. Dit zijn in onze ogen belangrijke punten waar een boekhouder aan moet voldoen. Bij ons ben je geen nummer, maar word je gezien als persoon. Wij kijken verder dan alleen de cijfers online. Wij ontnemen jouw zorgen zodat jij je gerust op jouw werk kunt focussen.

Onze Diensten

Door het aanbieden van diverse diensten kunnen wij je op elk mogelijk gebied ondersteunen bij jouw financiële zaken.

Wat onze klanten zeggen over Online boekhouding

Klantenbeoordeling 

Klanten beoordelen ons met een 4.5 van 5.0 sterren op basis van ruim 20+ Google-reviews

Peter DragstraPeter Dragstra
18:57 15 Jun 21
Zowel met mijn ZZP als met onze BV klant geweest bij 123onlineboekhouding. Dogukan en zijn team staan altijd voor je klaar om elk probleem op te lossen. Door structuur, duidelijkheid en klantvriendelijkheid is... 123onlineboekhouding de beste plek om jouw financieen onder te brengen als ZZP'er of als BV.lees verder
Amanuel van DijkeAmanuel van Dijke
10:14 22 Mar 21
Ontzettend vriendelijke service. Wij als startende ondernemers hadden weinig kennis en tijd voor onze boekhouding en kwamen daardoor bij 123Onlineboekhouding terecht. Meerdere opties bekeken maar we waren er... al snel over uit. Er werd echt de tijd voor ons genomen en kunnen altijd terecht voor vragen. Ook bieden ze service veel breder dan alleen boekhouding. Zo hebben ze ons geholpen bij onze samenwerkingsovereenkomst, dat bespaarde ons veel geld bij een notaris! En ohja, geen dikke wagens of grote fancy kantoren van het geld van de klant maar eenvoud en functionaliteit! De luxe zit hem in de service 😉lees verder
Mehmet EtmekciMehmet Etmekci
15:11 18 Mar 21
Vriendelijk, professioneel, snel en mee denkend. Eerste keer gebruik gemaakt van de diensten van een boekhouder en ik ga nooit meer naar een ander. Heel erg bedankt voor de fantastische service!
Delano DammingDelano Damming
13:28 18 Mar 21
Dogukan en zijn medewerkers staan altijd voor mij klaar. Ook als er wat is wil ik dit altijd telefonisch doen, er is altijd tijd voor en alles wordt ook goed gedaan!! Zeer tevreden dus!
js_loader
Bekijk alle reviews Laat een review achter
Meer over 123Onlineboekhouding

Waarom klanten kiezen voor 123Onlineboekhouding

Wij stellen mensen nog écht centraal. Wij geloven dat een goede samenwerking tussen jouw als ondernemer en ons als boekhouder essentieel is voor het behouden van goed klantbelang. Een samenwerking die gebaseerd is op respect, vertrouwen, stabiliteit en groei.

Eerst even kennis maken?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, zo kunnen wij kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.    Laatste Nieuws

    Hieronder ontvang je de laatste nieuwtjes, om op de hoogte te blijven van alles op het gebied van online boekhouding en financiën.