Verkeer je in zwaar weer?

Verkeer-je-in-zwaar-weer-123Onlineboekhouding-MIN

Verkeer je in zwaar weer? Wat kun je doen om extra geld te genereren of minder uit te geven?

Wij van 123Onlineboekhouding snappen dat het op dit moment een lastige periode is en geven jullie daarom een aantal tips om geld te ontvangen en minder uit te geven.

Hoe geef je minder uit?

Het is mogelijk om met je hypotheekverstrekker een betaalpauze af te spreken voor maximaal 12 maanden. Deze termijnen betaal je dan later. Voor meer informatie over deze betaalpauze klik dan op deze link.

Maak gebruik van de betalingstermijnen die leveranciers hanteren en neem contact op met de leverancier indien je niet binnen de gestelde betalingstermijn kunt betalen. De leverancier kan je vaak tegemoetkomen met een betalingsregeling.

Kleine ondernemers kunnen gebruik maken van de KOR-regeling. Bij de KOR-regeling hoef je geen belasting af te dragen aan de belastingdienst. Let wel op, je kunt ook geen belasting terugvragen op jouw inkopen. Je komt hiervoor in aanmerking als je een omzet van minder dan € 20.000,- in het jaar waarin deze regeling ingaat genereert. Deze regeling is dan geldig voor 3 jaar.
Voor meer informatie over de KOR-regeling klik dan hier.

Hoe genereer je meer geld?

Heb je dubieuze debiteuren? Je kunt de btw die je hiervoor hebt afgedragen terug vragen als de vordering oninbaar is. De vordering is oninbaar als er 1 jaar na de overeengekomen betaaldatum niet (volledig) is betaald.

Maak gebruik van toeslagen en eventuele tegemoetkomingen, op de site van NIBUD kun je middels een stappenplan zien waar je mogelijk recht op hebt.

Heb je vragen, neem dan contact met ons op via facebook, whatsapp of stuur een mailtje naar info@123onlineboekhouding.nl

We gebruiken cookies om jouw ervaring op de website te verbeteren en anonieme statistieken bij te kunnen houden. Door op "Prima!" te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Bedankt voor je bezoek en veel plezier op onze website! View more
Prima!
Liever niet