Gaat u een bedrijf starten? Dan zijn er een tal van zaken die uw aandacht behoeft. Wij kunnen ons voorstellen dat er veel ondernemingsvragen op u afkomen. Een goed startersadvies helpt u op weg tijdens het starten van uw onderneming, van het inschrijven bij de KvK tot de acquisitie van klanten.

starters advies

Bedrijf starten

U wilt ondernemer worden. Maar wat voor bedrijf wilt u starten? Wat gaat u verkopen of welke dienst gaat u leveren? Nog voor u zich gaat inschrijven bij de KvK komen al deze ondernemersvragen op u af. Het is raadzaam om deze allemaal vast te leggen in een ondernemingsplan. Daarnaast is het belangrijk dat de boekhouding van uw start up direct op orde is. Daarmee kunt u bijvoorbeeld beroep doen op de startersaftrek.

123Onlineboekhouding helpt u bij het beantwoorden van dit soort ondernemersvragen. Wij helpen u op weg met uw onderneming en het ondernemingsplan.

Wij bieden hulp bij de volgende ondernemingsvragen:

  • welke ondernemingsvorm past het beste bij u
  • van welke (voordelige) fiscale regelingen kunt u gebruik maken
  • wat zijn de mogelijkheden om (vreemd) kapitaal aan te trekken
  • welke regelingen zijn van toepassing rondom de Brexit
  • hoe doet u uw btw aangifte
  • aan welke administratie moet een starter voldoen

Persoonlijk advies

123Onlineboekhouding werkt niet alleen via de mail of website. U kunt ook bij ons terecht voor persoonlijk startersadvies. Elkaar even zien en zaken persoonlijk kunnen toelichten, heeft zowel een toegevoegde waarde voor u als voor ons. U bent dan ook van harte welkom om een afspraak te maken voor uw start up in Hengelo. U wordt dan gekoppeld aan één van onze financiële adviseurs voor al uw ondernemersvragen.

Boekhouding start up

Al voordat je je bedrijf gaat inschrijven bij de KvK, dient uw administratie op orde te zijn. Ook de uren die u maakt ter voorbereiding van uw onderneming tellen namelijk mee voor het urencriterium. Daarnaast wilt u natuurlijk weten hoe het zit met uw starterslening of startersaftrek. Beide onderwerpen vragen veel kennis en een goede preparatie van de boekhouding van uw start up.

Stel ons al uw vragen die u als startende ondernemer te binnen schieten met betrekking tot uw administratie en boekhouding. 123Onlineboekhouding verzorgt al jarenlang belastingzaken, voor zowel eenmanszaken als start ups in Hengelo. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Stel al uw vragen bij een van onze bedrijfscoaches of financieel adviseurs en leer alles wat er te weten valt over het starten van uw eigen onderneming met een persoonlijk startersadvies!