Bent u begonnen met een onderneming of bent u van plan om er een te starten? In de startfase zijn veel dingen die geregeld moeten worden, logisch dat je veel ondernemingsvragen hebt. Bij 123Onlineboekhouding krijg je startersadvies op maat. Van inschrijvingen bij de KVK, het openen van een zakelijke bankrekening, tot het werven van klanten. 123Onlineboekhouding biedt hierin ondersteuning en geeft jou een duw in de goede richting!

starters advies

Bedrijf starten

Een bedrijf starten begint bij een goed plan, een verstandige ondernemer legt dit vast in een ondernemingsplan. In een ondernemingsplan motiveert u het idee van uw onderneming en hoe u dit idee tot uitvoering brengt. Daarnaast is het voeren van een administratie verplicht, is uw administratie op orde, dan kunt u beroep doen op aftrekposten zoals zelfstandigenaftrek en eventueel startersaftrek.

Kortom, 123Onlineboekhouding ondersteunt u in de startfase door al uw ondernemingsvragen te beantwoorden en bij het opstellen van een ondernemingsplan.

Wij bieden hulp bij de volgende ondernemingsvragen:

  • Welke ondernemingsvorm is geschikt voor u?
  • Welke (voordelige) fiscale regelingen zijn bij u van toepassing?
  • Wat zijn de mogelijkheden om vreemd vermogen aan te trekken? (leningen aanvragen)
  • Zaken doen in het buitenland, hoe werkt het?
  • Belasting aangifte doen, hoe werkt het?
  • Wat zijn de vereisten van een administratie?

Persoonlijk advies

Een mailtje sturen of even bellen voor advies is natuurlijk vrij eenvoudig. In sommige situaties is het nog gemakkelijker om elkaar even te zien. Bij 123Onlineboekhouding maken wij geen onderscheid, voor advies kunt u bij ons gratis terecht. Maak een afspraak bij ons op kantoor of stuur ons een appje via onderstaande buttons, wij staan u direct ter woord!

Starterscafé

Vanaf 2022 organiseert 123Onlineboekhouding het starterscafé, het starterscafé is er op gericht startende ondernemers te begeleiden in de startfase. Mede dankzij interessante sprekers zorgen wij ervoor dat u in één avond voorzien wordt van de juiste kennis om een bedrijf te runnen!

Wilt u uw administratie aan 123Onlineboekhouding uitbesteden? bekijk ons starterspakket en neem contact met ons op!