Hebt u een schuldbemiddelaar nodig in de regio Enschede? 123Onlineboekhouding is gespecialiseerd in schuldhulpverlening voor zzp’ers, eenmanszaken en het MKB.

Hulp bij schuldbemiddeling

Schuldbemiddeling Hengelo - 123Onlineboekhouding

Wanneer u grip op uw geld kwijtraakt en de schulden oplopen is het verstandig om hulp in te schakelen. 123Onlineboekhouding is uw schuldbemiddelaar en werkt samen met u aan een plan om weer schuldvrij door het leven te gaan. Schroom niet om hulp in te schakelen. Iedereen kan een verkeerde financiële keuze maken, een ongeschikte lening aangaan of het overzicht kwijt raken. Wij helpen u om het overzicht te hervinden en komen met een passend plan van aanpak.

Schuldhulpsanering

Een schuldhulpverlener brengt uw inkomsten en uitgaven in kaart, komt met een aflossingsplan en beheert vanaf dat moment uw financiën. Het is heel begrijpelijk als u het beheer van uw financiën niet wilt overdragen. Toch is het belangrijk en is het overdragen van dit beheer de beste oplossing om van uw schulden af te komen. Afhankelijk van de omvang van de schulden en het inkomen duurt het traject één tot drie jaar.

Advies en hulp bij schulden

Naast schuldbemiddeling geven wij advies en bieden wij mensen met veel schulden hulp. Welke schuldeisers hebben prioriteit, zijn er (onnodige) kosten waarop u kunt bezuinigen of misschien doet u er verstandig aan meer inkomen te verwerven. Samen werken wij aan een oplossing! 123Onlineboekhouding heeft veel ervaring in boekhouden, coaching op het gebied van financiën en bedrijfsvoering en is uw specialist op het gebied van al uw fiscale vraagstukken. Voor schuldhulpbemiddeling ben je om die reden bij 123Onlineboekhouding in goede handen.

Heb je vragen of onzekerheden over jouw financiële situatie? Bel ons gerust op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.