Ben je op zoek naar een professionele partij in de regio Enschede die je kan helpen bij schuldbemiddeling? 123Onlineboekhouding is gespecialiseerd in schuldhulp voor zzp’ers, eenmanszaken en mkb.

Hulp bij schuldbemiddeling

Schuldbemiddeling Hengelo - 123Onlineboekhouding

Wanneer je grip op je geld kwijtraakt en last hebt van schulden, heb je wellicht schuldhulp nodig. 123Onlineboekhouding kan je helpen door middel van schuldbemiddeling zodat je zonder schulden verder kunt.

Het komt soms voor dat mensen verkeerde financiële keuzes maken, een ongeschikte lening aangaan of het overzicht kwijtraken over hun financiële situatie. Schuldhulpverlening is er om deze mensen te helpen door middel van schuldhulp en financieel advies.

Om schulden af te kunnen betalen, moet er eerst een goed overzicht worden gemaakt van alle inkomsten en uitgaven van een individu. Daarna zal er vastgesteld moeten worden hoe het afbetalen van schulden en normale levensvoorziening gecombineerd kan worden.

Schuldhulp

Een schuldhulpverlener is een partij die jouw inkomsten en uitgaven in kaart brengt en vervolgens jouw geld beheert om te zorgen dat alle schulden afbetaald kunnen worden. Met schuldbemiddeling Twente kunnen wij met jou kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit doen we door je het nodige advies en voldoende financiële hulp te bieden.

Schuldbemiddeling is niet iets waar veel mensen op zitten te wachten. Toch is het belangrijk dat je professionele en persoonlijke hulp bij schulden kunt krijgen. Een schuldhulpverlening traject duurt meestal tussen de 1 en 3 jaar, afhankelijk van de schulden.

Schuldsanering

Het maximum traject voor schuldhulpverlening is 3 jaar. Bij schuldsanering is dit vaak het geval. Wettelijke schuldsanering is een schuldhulpverlening traject waarbij de schulden vaak niet binnen 3 jaar afbetaald kunnen worden. De schuldhulpverlener gaat dan in onderhandeling met de schuldeisers om te zorgen dat er een deal kan worden gemaakt.

Vaak gaan deze trajecten samen wettelijke hulp van de rechter en is er een wettelijk vastgesteld bedrag waarmee iemand met schulden van moet leven. Ook met hoge schulden kun jij daarom terecht bij jouw schuldhulpverlener in Hengelo, Borne en Enschede.

123Onlineboekhouding helpt met veel kennis en kundige mensen in regio Hengelo, Borne en Enschede met een goed verloop van dit traject. Schroom niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie wilt over schuldbemiddeling of andere financiële hulp.

Advies en hulp bij schulden

Als schuldhulpverlener Hengelo geven wij jou advies en hulp bij schulden. Reken dus niet alleen op goede schuldbemiddeling, maar ook op het juiste persoonlijke advies. Wij geloven namelijk in een goede, gemakkelijke en persoonlijke aanpak als het gaat om schuldhulpverlening.

Naast het afbetalen van schulden is het namelijk ook belangrijk dat je in de toekomst verder kan zonder nogmaals in financiële problemen te komen. 

123Onlineboekhouding is ervaren in boekhouding, coaching op het gebied van financiën en bedrijfsvoering. Daarnaast bieden we ook hulp bij andere financiële zaken zoals belastingen. Jouw schuldbemiddeling in Twente is daarom altijd in goede handen bij ons.

Heb je vragen of onzekerheden over jouw financiële situatie? Bel ons gerust op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.