Voor onafhankelijk financieel advies gaat u naar 123Onlineboekhouding. Onze adviseurs staan dag in, dag uit, voor u klaar en bieden advies aan zowel bedrijven als particulieren.

financieel advies

Financieel advies

123Onlineboekhouding is uw adviseur in de regio Hengelo. Wij geven u inzicht in uw financiën door u van financiële prognoses te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een liquiditeitsbegroting of een baten en lastenprognose. Naast het vaststellen van de huidige stand van zaken werpen wij met deze prognoses, samen met u, een blik op de toekomst.

Besteedt u uw financiële werkzaamheden liever uit, denk hierbij aan het debiteuren en of crediteurenbeheer, dan kan dat natuurlijk ook. Na overname zorgdragen wij voor een overzichtelijke administratie en bent u up-to-date. Wij voorzien u van overzichten met openstaande posten. Rekening houdend met de liquiditeit van uw bedrijf komen wij met een passend betaaladvies. Draagt u de debiteurenadministratie aan ons over, dan verzorgen wij tevens het versturen van herinneringen en aanmaningen.

Liquiditeitsprognose

Ons financieel advies bestaat onder andere uit een liquiditeitsprognose. Eén liquiditeitsprognose geeft inzicht in alle ingaande en uitgaande geldstromen. Heeft u zicht op uw liquiditeit, dan is dit een belangrijke input voor uw ambitieuze plannen in de toekomst. Zijn uw plannen haalbaar, moet er meer vermogen aangetrokken worden of kunnen projecten wellicht naar voren (of naar achter) geschoven worden. Met een liquiditeitsprognose en het juiste advies kunt u een weloverwogen beslissingen maken.

Daarnaast helpen wij u met financieringsaanvragen, uw ondernemingsplan en uw organisatiemanagement. 123Onlineboekhouding is een totale dienstverlener. Dankzij onze vakkennis en ons grote netwerk kunnen wij u naast de reguliere werkzaamheden op een groot vlak van advies voorzien.

Wij bieden hulp bij de volgende zaken:

  • Fiscaal advies
  • Financiële prognoses
  • Financieringsaanvragen
  • Ondernemingsplan
  • Organisatiemanagement

123Onlineboekhouding is uw partner in Hengelo voor deskundig financieel advies!