Als ondernemer bent u verplicht aangifte te doen. Doet u dit niet goed, dan kunnen de kosten oplopen. Om  het optimale uit uw bedrijf te halen is het verstandig om dit werk uit te besteden of om advies te vragen. Voor belastingadvies bent u van harte welkom bij de belastingadviseur van Hengelo, 123onlineboekhouding!

belasting advies

Administratie en belasting advies

Voor belastingadvies in Hengelo kunt u het beste terecht bij 123Onlineboekhouding. Wij beschikken over de juiste vakkennis en deskundigheid op het gebied van belastingzaken en het afwikkelen van aangiftes. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten wordt uw aangifte correct voldaan en betaalt u wellicht minder belasting. Wij ontlasten u op het gebied van de administratie zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

Uw BTW aangiftes worden bij ons vrijwel altijd op tijd ingediend. Als een NOAB gecertificeerd kantoor worden verzoeken, bijvoorbeeld een verzoek tot uitstel van betaling van een belastingaanslag, sneller geaccepteerd. Doordat wij NOAB gecertificeerd zijn, zijn wij, en dus ook u, tevens op de hoogte van alle recentelijke fiscale ontwikkelingen. Vaak doen ondernemers één keer per kwartaal aangifte voor de Omzetbelasting, in sommige gevallen kiezen ondernemers ervoor om dit één keer per maand te doen. Wij maken geen onderscheid en bieden hierin ondersteuning op maat.

Kortom, heeft u nog nooit aangifte voor de Omzetbelasting gedaan? Dan kunt u dit aan ons uitbesteden of bieden wij hierin ondersteuning.
Heeft u uw administratie op papier of online, in beide gevallen kunnen wij u helpen. Indien u uw administratie op papier heeft staan verzorgen wij de transitie naar een online aangifte.

Voor het beste belastingadvies in Hengelo gaat u naar 123Onlineboekhouding. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!