123Onlineboekhouding is uw partner voor bedrijfskundig advies in de regio Hengelo. Indien u er – net als veel andere ondernemers in deze regio – voor kiest om met ons te gaan samenwerken, dan onderzoeken wij bijvoorbeeld of er op dit moment belangrijke punten zijn die u misschien laat liggen.

123Onlineboekhouding diensten Coaching.jpg

Voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen kijken wij goed naar de structuur van uw organisatie. Is de kapitaal structuur van uw onderneming in balans? Hoe staat het met uw solvabiliteit, uw rentabiliteit en uw liquiditeitsprognose? Heeft u volledige zeggenschap over de onderneming? Hoe is het gesteld met uw leencapaciteit? Bent u starter? Dan helpen wij u met het maken, toetsen en finetunen van uw ondernemingsplannen.

In de loop der tijd, zult u bepaalde management keuzes moeten maken die grote (financiële) consequenties hebben voor op de langere termijn. Krijgt uw bedrijf te maken met groei of juist krimp? Neemt het aantal debiteuren toe en crediteuren af? Of is het juist andersom? Wij geven u een goede financiële prognose af zodat u weloverwogen besluiten kunt maken.

Krijgt uw onderneming bijvoorbeeld de kans om een prachtig nieuw project binnen te halen en overweegt u om hiervoor extra personeel aan te nemen? Met 123Onlineboekhouding als uw financieel advies partner in Hengelo, weet u of dit een goed moment is. U slaapt tenslotte een stuk beter met een goed overzicht heeft van de huidige kosten uw van personeel. Dankzij de financiële prognose weet u of dit wel het juiste moment is om uit te breiden. Het kan zijn dat het doorschuiven naar een volgend kwartaal misschien juist een verstandigere keuze is.

123Onlineboekhouding geeft u onafhankelijk financieel advies zodat u een volledig beeld heeft van de financiële status van uw onderneming. Wij helpen u om uw toekomstmogelijkheden inzichtelijk te maken. Met dit inzicht wordt het een stuk makkelijker om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Belangrijke zaken zoals financiële prognoses, het doen van een financieringsaanvraag, het ondersteunen bij het maken van een ondernemingsplan of het maken van een SWOT-analyse: Voor bedrijfskundig advies bent u bij ons op het juiste adres.