Elke ondernemer kan zo nu en dan gebaat zijn bij een bedrijfscoach. Of u nu startersadvies nodig heeft of fiscaal advies, een financieel coach is voor vele doelen inzetbaar. Goede bedrijfscoaching helpt u uw onderneming tegen het licht te houden om weer tot een succesvol business model te komen. Bij 123Onlineboekhouding vindt u alle kennis onder één dak. Voor het meest complete financieel advies van een bedrijfscoach in Hengelo, kunt u bij ons terecht.

bedrijfscoaching - 123Onlineboekhouding

Bedrijfscoaches kunnen u onder andere helpen met:

  • onderzoeken waar u verder kunt groeien
  • begeleiding van een mentor op een bepaald bedrijfsonderdeel
  • goede voorbereiding op eventuele bedrijfsrisico’s
  • het uitzetten van een sterke strategie

Bedrijfscoaching

Boekhouding en (bedrijfs)coaching – op het eerste gezicht lijken deze twee vakgebieden ver uit elkaar te liggen. Toch zijn er vele raakvlakken. Een coach is iemand die in de vorm van begeleiding erop gericht is om mensen, of ondernemingen, in positieve zin te veranderen.

Een boekhouder houdt zich bezig met cijfers, winst en omzet, maar ook hoe de juiste wegen bewandeld moeten worden om fiscaal het beste uit een onderneming te halen. Want een gezonde onderneming heeft alles administratief op orde. Met boekhouding hulp in de vorm van advies en bedrijfscoaching leert u niet alleen hoe de praktische zaken geregeld moeten worden. Je leert juist ook hoe de boekhouder ingezet kan worden als bedrijfsadviseur. Bedijfscoaching biedt inzichten in hoe investeringen gemaakt kunnen worden, wat de fiscale risico’s zijn en hoe er meer omzet behaalt kan worden.

Hulp boekhouder

Veel ondernemers starten hun bedrijf met een passie. Zij hebben een bepaalde oplossing gevonden waar veel anderen (bedrijven of particulieren) graag geld voorover zouden hebben om het te kunnen kopen of gebruiken.

Als doorwinterde ondernemer kent u het vast wel: het enthousiasme neemt na verloop van tijd af. Dit komt vaak door de enorme hoeveelheid regels en de constante financiële druk die je ervaart. Voor dit soort zaken zoek je advies, maar je weet niet precies wie je kunt vertrouwen als sparringpartner. Toch zijn het zaken waar iedere ondernemer mee te maken krijgt. 123Onlineboekhouding biedt u daarom gepaste bedrijfscoaching. Wij worden uw sparringpartner voor dit soort zaken. Met onze expertise bieden wij een helpende hand aan zowel startende als doorgewinterde ondernemers. Of u nou boekhouding hulp nodig heeft of onafhankelijk financieel advies.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en kijk op welke verschillende onderdelen wij u en uw organisatie kunnen ondersteunen. Met onze bedrijfscoaching, kunnen wij ervoor zorgen dat alles in uw onderneming soepel verloopt, zonder dat het u al teveel moeite meer kost.

Heeft u specifiek hulp nodig met de boekhouding? Lees dan verder over ons boekhoudkundig advies. Voor advies over andere zaken binnen uw bedrijf, kunt u terecht bij onze pagina over bedrijfsadvies.