Bent u op zoek naar een boekhouder waaraan u de administratie kunt uitbesteden? Dan bent u bij 123Onlineboekhouding aan het juiste adres. Hier kunt u uw administratie en boekhouding uitbesteden en kunt u zich weer bekommeren over uw kerntaken. 

Administratie uitbesteden Twente


administratie uitbesteden hengelo
Bij 123Onlineboekhouding hoeft u zich geen zorgen te maken over uw administratie. Van een zzp-er tot een bv in het MKB, met onze deskundigheid en ruime aanbod aan diensten bieden wij iedere klant service op maat.
De administratie en de boekhouding zijn voor veel ondernemers niet de meest geliefde taken. Het is wel van belang dat deze werkzaamheden naar juistheid wordt uitgevoerd, dit zijn werkzaamheden die voor ons dagelijkse kost zijn!

Het uitbesteden van een administratie ziet er niet altijd het zelfde uit. Administratieve verplichtingen kunnen verschillen per ondernemer. Eén beursgenoteerde vennootschap (bv) is verplicht aangifte vennootschapsbelasting te doen, daarnaast bent u als bv verplicht een salarisadministratie te voeren. Bij één eenmanszaak voert u alleen een salarisadministratie als u personeel in dienst hebt. Er is dus veel mogelijk en iedere ondernemer wordt door ons op maatwerk bediend.

Totale dienstverlener

Veel boekhoudkantoren maken de overstap naar totale dienstverlening. Dit betekent dat u niet alleen voor de reguliere werkzaamheden bij een boekhouder terecht kunt, maar ook voor advies. 123Onlineboekhouding is bewust van deze trend en gaat hierin mee.

U krijgt als klant van 123Onlineboekhouding inzage in uw boekhouding. Als u wilt weten hoe u er op dit moment voor staat, is het kunnen lezen van een balans en verlies & winst essentieel. Bij het kennismakingsgesprek maakt u direct kennis met ons boekhoudpakket en helpen wij u hierin op weg.

Er zijn veel fiscale aftrekposten en regelingen die u als ondernemer kunt toepassen. Het vereist veel deskundigheid en een investering in tijd om van deze regelingen kennis te nemen. 123Onlineboekhouding heeft deze deskundigheid en kan er mede voor zorgen dat de kosten voor de boekhouding snel zijn terugverdiend.
Kortom, besteedt u uw administratie aan ons uit dan wordt u volledig ontzorgt en kunt u zich weer bezighouden met waar u goed in bent, namelijk ondernemen!

Heb je een vraag deze dienst of wil je graag je administratie uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op.