Ambitie en ervaring gemixt met jong talent.

123Onlineboekhouding is een jonge onderneming die acht jaar ervaring heeft in de financiële wereld. Bij ons gaat het erom dat de klant zich niet bezighoudt met het inboeken van de facturen, of het maken van een financieel verslag. Maar dat de klant juist datgene doet waar hij goed in is, namelijk ondernemen. Om deze reden willen wij de lasten van onze klanten beperken op het gebied van administratie. Dit realiseren wij doordat we betaalbaar, persoonlijk en transparant zijn. En altijd efficiënt te werk gaan.

Onze werkzaamheden

Een goede boekhouder kost u niet veel geld meer. Integendeel, een goede boekhouder optimaliseert uw financiën en geeft u minder zorgen. Een goede boekhouder verdient zichzelf terug! Waarom zou u uw kostbare tijd verspillen met het bijhouden van alle belastingregels en fiscale voordelen, terwijl een professionele boekhouder dat voor u kan doen? Zo kunt u zich bezighouden met datgene waar u het best in bent, het ondernemen. Wie weet wordt uw volgende aanslag geen aanslag op uw financiën en krijgt u geld terug?

Boekhouding

Wij ontnemen al uw zorgen met betrekking tot het inboeken van uw papieren. U kunt daarbij denken aan het verwerken van uw inkoop- en verkoopfacturen en het verwerken van uw liquide middelen. Bankafschriften laten we inlezen door uw bank of door MT940. Op deze manier wordt er efficiënt gewerkt, en dit resulteert in besparing van tijd en geld.

Coaching

123Onlineboekhouding helpt u niet alleen met uw boekhouding en administratie, maar we coachen daarnaast u en uw onderneming. Wij bieden fiscaal, financieel en bedrijfskundig advies aan. Op deze manier bent u altijd helemaal up to date wat betreft de stand van zaken omtrent uw onderneming. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om thuis, online uw cijfers in te zien.

Administratie

Naast de verwerking van de dagelijkse transacties, is het ook mogelijk dat wij uw crediteuren en debiteuren beheren. Heeft u verder hulp nodig met uw salarisadministratie? Daarvoor bent u bij ons ook aan het goede adres. Ook kunt u bij ons terecht voor het opstellen van een stakingsbalans of jaarrekening.

Onze motivatie

De essentie van 123Onlineboekhouding wordt gelegd op automatisering, efficiëntie, coaching en het geven van fiscale prognoses. In plaats van de standaard werkwijze van een administrateur.

123Onlineboekhouding kenmerkt zich door de volgende vier aspecten:

  1. De administratie wordt gezien als één geheel. Er is daarbij aandacht voor de achtergrond van uw organisatie en de ontstaanswijze van de ontwikkelingen binnen uw organisatie.
  2. De relatie tussen klant en adviseur staat centraal. De behandelaar van uw administratie heeft daarbij meer de rol van coach/ondersteunende. Daarbij wordt er ook gekeken naar de branche van uw onderneming.
  3. Er wordt een uitgebreid gesprek met u gevoerd, om de behaalde resultaten van uw onderneming te bespreken. En om te kijken op welke gebieden er progressie te boeken valt.
  4. Samen met u komen wij tot een optimaal resultaat. Door het geven van specifieke adviezen en ondersteuningen, wordt alles afgestemd op uw individuele klantwens.