Ambitie en ervaring gemixt met jong talent.

123Onlineboekhouding is een jonge onderneming die tien jaar ervaring heeft in de financiële wereld. Wij vinden het belangrijk dat de klant datgene doet waar hij of zij goed in is, namelijk ondernemen. Door de klant te ontdoen van alle financieel administratieve handelingen, denk hierbij aan het boeken van facturen, het verwerken van belastingaangiftes en het opstellen van jaarverslagen, kan de klant zich volledig inzetten op zijn of haar onderneming. Door betaalbaar, persoonlijk en transparant te zijn, sta je bij ons niet voor verassingen en bieden wij klanten de service die ze van een boekhouder mogen verwachten.

Onze werkzaamheden

Een boekhouder of accountant wordt vaak geassocieerd met torenhoge facturen. Vaak vergeet men: een goede boekhouder verdient zichzelf terug. Heeft u geen kennis en ervaring in het vak, dan vergt het veel tijd en inzet om u in te lezen in de vereisten en de regelgeving rondom de financiële administratie. Door dit werk uit te besteden aan een professionele boekhouder of accountant, wordt er voor gezorgd dat die last u ontnomen wordt. Dan kunt u zich bezig houden met datgene waar u het best in bent, het ondernemen.

Boekhouding

Wij ontnemen uw zorgen door de volledige boekhouding over te nemen. Het boeken en verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, het verwerken van liquide middelen en het afhandelen van belastingaangiftes is voor ons dagelijkse werk. De bankafschriften laten we, via een automatische koppeling, inlezen door uw bank of door MT940. Hierdoor heeft u naast het toesturen van bonnetjes en of facturen geen omkijken naar uw administratie. Een efficiënte werkwijze die door onze klanten als prettig wordt ervaren.

Coaching

Naast de boekhouding en de administratie ligt onze focus op het coachen van u en uw onderneming. Door een flinke portie aan kennis op fiscaal, financieel en bedrijfskundig gebied geven wij u advies op maat. Wij zorgen ervoor dat uw administratie up-to-date is, zodat u dit op elk moment online kunt raadplegen.
Indien wenselijk nemen wij samen de cijfers met u door en leggen wij concreet uit wat de cijfers voor u betekenen.

Administratie

Naast de reguliere administratie, die u bij elke boekhouder kunt uitbesteden, kun u ook de debiteuren-crediteuren en de salarisadministratie aan 123Onlineboekhouding uitbesteden. Bent u veel tijd kwijt aan facturen opvolgen, of bent u van plan om personeel aan te nemen? 123Onlineboekhouding verzorgt het totaalpakket, handig: nu heeft u uw volledige administratie aan één partij uitbesteed!

Onze motivatie

De essentie van 123Onlineboekhouding wordt gelegd op automatisering, efficiëntie, coaching en het geven van fiscale prognoses. Normaliter niet de standaard werkwijze van een boekhouder of accountant.

123Onlineboekhouding kenmerkt zich door de volgende vier aspecten:

  1. De administratie wordt gezien als één geheel. Er is daarbij aandacht voor de achtergrond van uw organisatie, de ontstaanswijze en de ontwikkelingen binnen uw organisatie.
  2. De relatie tussen klant en adviseur staat centraal. De behandelaar van uw administratie heeft tevens een rol als coach/adviseur. Door onze grote en variërende klantenbestand, zijn wij in het bezit van veel kennis en ervaring in nagenoeg alle branches en vinden wij vrijwel altijd passend advies.
  3. Door middel van een persoonlijk gesprek worden de behaalde resultaten van uw onderneming uitgebreid besproken. Op welk gebied kunt u kosten besparen, waar valt misschien wel winst te halen?
  4. De individuele klantenwens staat bij ons voorop. Op elk gebied, indien onze kennis zover rijkt, kijken wij samen naar de ideale oplossing. Van adviezen met betrekking tot het leasen van een auto, en de bijhorende verplichtingen, tot het samenstellen van een bedrijfsstructuur die het beste bij jou past!