Na Tozo2, hoe nu verder?

123Onlineboekhouding Na Tozo2, hoe nu verder

De financiële ondersteuning vanuit de Tozo 2 loopt af op 1 oktober. Steeds meer ondernemers gaan inmiddels weer aan de slag. Maar de kans is reëel dat ook na Tozo 2 niet alle ondernemers in staat zijn om hun bedrijf (volledig) uit te oefenen.

Hoe verder na Tozo 2?

De vraag is hoe ondernemers verder moeten nu de coronamaatregelen afnemen, maar niet geheel verdwijnen. Daarom heeft het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in samenwerking met de belangenorganisaties FNV Zelfstandigen, PZO, ONL, ZZP Nederland, VNO-NCW en MKB-Nederland het initiatief genomen voor een korte vragenlijst om jou te vragen hoe je er voor staat op 1 oktober 2020.

Wat heb jij nodig?

Met de vragenlijst wil het ministerie achterhalen hoe het jou is vergaan, hoe het nu met je gaat en wat je verwacht voor de toekomst. De belangrijkste vraag is; wat heb je nodig om (weer) in jouw eigen inkomen te kunnen voorzien.

Namens het ministerie van SZW willen wij je vragen om de vragenlijst in te vullen. De vragenlijst kan geheel anoniem worden ingevuld, tot 12 augustus. Het invullen kost ongeveer 5 minuten.

 

Vul hier de vragenlijst in: https://perspectiefna1oktober.nl/

 

Bron: ROZ

Hulp nodig? Chat met ons